Φίλοι μου....
Αυτό είναι ένα ανεξάρτητο ιστολόγιο
που δεν διεκδικεί δάφνες αποκλειστικής, έγκαιρης και σφαιρικής ενημέρωσης.
Είναι μια προσπάθεια πληροφόρησης και προβληματισμού με καλές προθέσεις,
αποτελώντας παράλληλα μια πρόταση αντίστασης και διαφυγής από την μοίρα που μας ετοιμάζουν.......
Β. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ο καιρός, σήμερα...

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Απάτες σε Έλληνες μετανάστες - Και νέο όνομα στη λίστα


Ένα νέο όνομα αναδύθηκε από το πουθενά χτες στα καλά καθούμενα, και αφορά κάποια κυρία, που "έφαγε" όπως κατήγγειλε κάποια μητέρα, πολλά χρήματα από τα παιδιά της, περί τις 15.000 δολάρια συγκεκριμένα, και το χειρότερο όλων, ότι τους έκανε χαρτιά για "Refugee", που σημαίνει σε απλά ελληνικά, "τα ΕΚΑΨΕ τα παιδιά".

Απομένει να διασταυρώσουμε σωστά το όνομα που μας δόθηκε, μην γίνει κάποιο λάθος και πάρω κάποιον αθώο στο λαιμό μου, άσε που δεν είναι εποχή για μπελάδες. 
Η κυρία αυτή λοιπόν, συνεργαζόταν όπως μας καταγγέλθηκε με γνωστό "γραφείο" του Τορόντο, το οποίο της έστελνε "πελάτες" και έπαιρνε προμήθεια.

Οι πληροφορίες μου, λένε πως η κυρία αυτή, έχει ήδη συλληφθεί μια φορά τουλάχιστον, μα πάλι αμέσως μετά, συνέχιζε τις δραστηριότητές της, ανοίγοντας και κλείνοντας εδώ κι εκεί γραφεία.
Το σίγουρο πάντως είναι, πως το μικρό της είναι "Σοφία", και το επίθετο αρχίζει από "Μπ.." Λέει κάτι σε κανέναν; Πάντως εγώ το ψάχνω, και θα σας ενημερώσω για ότι ακόμη ανακαλύψω.

Στο "διά ταύτα" τώρα:
Αποτέλεσμα λοιπόν της όλης ιστορίας, τα παιδιά της να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τον Καναδά, μιας και ο Καναδάς δεν δικαιολογεί Refugee Status (πρόσφυγα) για τους Έλληνες μετανάστες.

Αυτό, ας γίνει ΚΑΝΟΝΑΣ για κάθε Έλληνα που έρχεται στον Καναδά ως μετανάστης, να μην επιτρέψει ΠΟΤΕ κάποιον να του φτιάξει χαρτιά ως πρόσφυγα.
Δεν υπάρχει μετά ΚΑΜΙΑ περίπτωση να του δοθεί άδεια παραμονής μετά ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Άδικα θα χάσει τον χρόνο του και τα χρήματά του, γιατί στο τέλος θα του πούν φύγε.

Ας το προσέξουν καλά αυτό τα αδέρφια που έρχονται από Ελλάδα, και που μέσα στην απελπισία τους αρπάζονται -για να σωθούν- από τα μαλλιά τους, και που στην προκειμένη περίπτωση τα μαλλιά λέγονται "αετονύχηδες", "διαφημίσεις", "εξειδικευμένα γραφεία", η και "ανίκανοι να επιβιώσουν τίμια". Ψάξτε δικηγόρους η Immigration Consultant's έμπειρους. Αυτό. Τίποτε άλλο.
Ψάξτε καλά ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, γιατί είναι τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ, και ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ!

Και μείνετε ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το τελευταίο, κάντε το εικόνισμα, αλλιώς, όταν με θυμηθείτε, θα είναι ήδη πολύ αργά. 

Και όταν λέω μακρυά από Έλληνες, το εννοώ. Μακρυά λοιπόν κι από μένα.
Ειδικά από εμένα. Έχω τους δικούς μου λόγους, και δεν αλλάζω γνώμη.. 

Όταν θα έχω κάτι να σας πω, θα το γράφω εδώ να το βλέπουν όλοι, να το βλέπει κι ο ήλιος.ΦΑΝΕΡΑ και για όλους. Τίποτε κρυφό, τίποτε "δήθεν", χωρίς ανακρίβειες η σαχλαμάρες.

Νίκος Ράμμος


Πηγή: http://www.tgbnews.com/

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Βασίλη, σε ευχαριστώ που το αναδημοσιεύεις, είναι χρήσιμο για όποιον το διαβάσει σε περίπτωση που μια μέρα ίσως κάνει το μεγάλο βήμα της "εξόδου".
    Σε ευχαριστώ επίσης για το σχόλιο, ομολογώ με συγκίνησες.
    Να είσαι πάντα καλά
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε εδω: