Φίλοι μου....
Αυτό είναι ένα ανεξάρτητο ιστολόγιο
που δεν διεκδικεί δάφνες αποκλειστικής, έγκαιρης και σφαιρικής ενημέρωσης.
Είναι μια προσπάθεια πληροφόρησης και προβληματισμού με καλές προθέσεις,
αποτελώντας παράλληλα μια πρόταση αντίστασης και διαφυγής από την μοίρα που μας ετοιμάζουν.......
Β. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ο καιρός, σήμερα...

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Νίκη Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ, 2η η Κυριακοπούλου.



Την πρώτη θέση στο διεθνές μίτινγκ στο Μπέρμιγχαμ, πήρε η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη με επίδοση 4.57. Στη συνέχεια η πρωταθλήτριά μας επιχείρησε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ
 και τοποθέτησε τον πήχη στα 4.73 αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Η Στεφανίδη πέρασε τα 4.32, 4.47, 4.57, όλες με την δεύτερη προσπάθεια.
Στον ίδιο αγώνα της σειράς Diamond League της ΙΑΑΦ η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ Νικόλ Κυριακοπούλου πήρε την δεύτερη θέση με επίδοση 4.47. Την τρίτη θέση η Σουρ (ΗΠΑ) με 4.47, χαμηλά έμειναν οι Σάξερ και Σιουτες 4.32 ενώ δεν πέρασαν τα 4.32 οι Σβόμποντοβα και Μπόιντ. 
Η Στεφανίδη μετά τη νίκη της στο Μπέρμιγχαμ συγκέντρωσε στη σχετική βαθμολογία της σειράς εφτά βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση και η Κυριακοπούλου 6 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση. Στην πρώτη θέση η Βραζιλιάνα Φαμπριάνα Μιούρερ με 12 βαθμούς που σήμερα είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.47.
Το επόμενο ραντεβού για το Diamond League της IAAF είναι στη Ζυρίχη όπου θα αγωνιστούν οι δύο επικοντίστριες μας (Στεφανίδη, Κυριακοπούλου) την ερχόμενη Πέμπτη 28 Αυγούστου.  

Πηγή: http://www.segas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδω: