Φίλοι μου....
Αυτό είναι ένα ανεξάρτητο ιστολόγιο
που δεν διεκδικεί δάφνες αποκλειστικής, έγκαιρης και σφαιρικής ενημέρωσης.
Είναι μια προσπάθεια πληροφόρησης και προβληματισμού με καλές προθέσεις,
αποτελώντας παράλληλα μια πρόταση αντίστασης και διαφυγής από την μοίρα που μας ετοιμάζουν.......
Β. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ο καιρός, σήμερα...

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Αποσύρεται το άρθρο 30 που έβαλε «φωτιά» στη Βουλή


Ύστερα από τη «φωτιά» που άναψε στη Βουλή η «καταμέτρηση» του άρθρου 30 του νομοσχεδίου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ο Νίκος Δένδιας αποφάσισε την απόσυρση του επίμαχου άρθρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου «κατόπιν του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την καταμέτρηση της ψήφου των Βουλευτών για το άρθρο 30 του νομοσχεδίου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή μίας δευτερεύουσας και τοπικής μόνο σημασίας νομοθετικής ρύθμισης που αφορά την έδρα των Περιφερειακών Διευθύνσεων, η συγκεκριμένη διάταξη του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αποσύρεται, με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «σε κάθε περίπτωση, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δεν επιθυμεί ο θόρυβος που προκλήθηκε αναφορικά με το άρθρο 30, σχετικά με την τοποθέτηση της έδρας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Κρήτης στα Χανιά ή στο Ηράκλειο, να αλλοιώσει την εικόνα της ευρείας στήριξης του νομοθετήματος και πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας». 

1 σχόλιο:

Σχολιάστε εδω: