Φίλοι μου....
Αυτό είναι ένα ανεξάρτητο ιστολόγιο
που δεν διεκδικεί δάφνες αποκλειστικής, έγκαιρης και σφαιρικής ενημέρωσης.
Είναι μια προσπάθεια πληροφόρησης και προβληματισμού με καλές προθέσεις,
αποτελώντας παράλληλα μια πρόταση αντίστασης και διαφυγής από την μοίρα που μας ετοιμάζουν.......
Β. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ο καιρός, σήμερα...

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Επιχείρηση "Κουκουβάγια" -Τυχαίο γεγονός- Θεωρία Συνωμοσίας- ή….Σχέδιο Αποσταθεροποίησης και Καταστροφής;;;;

Ομολογώ πως δεν είχα πάρει χαμπάρι κάτι από τα τεκταινόμενα, μέχρις ότου ένας καλός φίλος, Ελληνας της Διασποράς,  –αρθρογράφος στο http://www.tgbnews.com/, μου επέστησε την προσοχή σε ένα «μήνυμα» (αγγελία ;- ανακοίνωση;) που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily Telegraph, και έκανε το γύρο του κόσμου κυριολεκτικά! ,
 όταν ΟΛΗ η Ελλάδα έστεκε και παρακολουθούσε τις προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης να ανταπεξέλθει στις «συζητήσεις» με ΕΕ, ΔΝΤ και Ευρωπαική Τράπεζα εν μέσω ωμών εκβιασμών και πραξικοπηματικών ενεργειών των…¨ετάιρων¨ και «συμμάχων» μας, που καλούσαν σε ανατροπή την νόμιμη κυβέρνηση για να ..συζητήσουν με κάποια άλλη ,αρεστή σε αυτούς….Κι όλα αυτά εν μέσω Δημοψηφίσματος -που τόσο πολύ το είχαν αποκηρύξει οι ίδιοι κύκλοι-, και τις προσπάθειες για συννενόηση και βοήθεια από άλλες χώρες όπως Ρωσία και Κίνα (Ο μεγάλος φόβος όλης της Ευρωπαικής και ΝΑΤΟικής συμμαχίας- απέναντι στα σχέδιά τους!!!)

[Θυμηθείτε τι συνέβη ,όταν και ο Κώστας Καραμανλής είχε κάνει μια ανάλογη στροφή προς την Ρωσία ..Κατάρριψη  Σινούκ πάνω από το Αγιο Ορος (πίστευαν πως επέβαινε ο Β.Πούτιν σε αυτό), Παρακολουθήσεις συνωμιλιών (αποδεδειγμένες) σε Ανώτατο πολιτικό επίπεδο από τη CIA και τα παρακλάδια της στη χώρα μας,εκβιασμοί και σχέδια δολοφονίας του έλληνα Πρωθυπουργού μέχρι που τον οδήγησαν σε …εθελούσια έξοδο από την Πρωθυπουργία και την Πολιτική! Και μέσα σε όλα αυτά, η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις να ¨καιγονται¨από τις Μολότοφ, των δήθεν  αντιεξουσιαστών και ΦΩΤΙΕΣ σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (Σας θυμίζουν κάποια από τα παραπάνω –ή όλα αυτά- την σημερινή περίοδο;;;;;;;;;)]


Δείτε ,λοιπόν, προσεκτικά το «κάλεσμα» και τις απαντήσεις σε αυτό ……



























(Για να το δείτε ολόκληρο ,με τις απαντήσεις και το όνομα της ¨Ελληνίδας¨, πατήστε στον σύνδεσμο: http://announcements.telegraph.co.uk/other/191553/wanted

Πριν σας παραθέσω όλη την ειδησεογραφία που κατάφερα να βρω- κυρίως από το http://www.tgbnews.com/ αλλά και από άλλα sites και blogs οπώς το http://pseed.gr/ , crashonline.gr, makeleio , θα πρέπει να αναφερθούμε στην φράση του Μηνύματος: WANDED: Owls to be brought toAthens. (ζητούνται κουκουβάγιες να έλθουν στην Αθήνα)…

Είναι σαφής αναφορά στην αρχαία παροιμία ¨Κομίζουν γλαύκες εν Αθήναις¨και σημαίνει κάτι περιπαικτικό και ειρωνικό, γιατί την εποχή εκείνη η Αθήνα ήταν γεμάτη κουκουβάγιες….οποιος ¨΄εφερνε¨τέτοιο πτηνό λοιπόν σημαίνει πως έφερνε κάτι κοινό και ανάξιο λόγου…. 
  Ποιοί θέλουν να φέρουν στην Αθήνα κάτι που δεν το λογαριάζουμε και θα  περνούσε…απαρατήρητο;;;;;;
Δείτε όλη την αρθρογραφία, συσχετίστε την με ημερομηνίες και πολιτικά  τεκταινόμενα , και …τα σχόλια δικά σας!!!!!!Ενα είναι σίγουρο, θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία, γιατί είμαι σίγουρος πως ένα μεγάλο σχέδιο αποσταθεροποίησης με εκβιασμούς, δολοφονίες, οικονομικό μαρασμό και εστίες πυρός σε όλη τη χώρα ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!!!!


Αρθρο 1ο:

WANDED: Owls to be brought toAthens - Όχι δεν είναι ΠΟΥΛΙΑ!!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στους Έλληνες με μεγάλο ΚΙΝΔΥΝΟ για μας!!!
Τι είναι οι “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ” που ζητούν για την Αθήνα!!! Όχι δεν είναι ΠΟΥΛΙΑ!!! 
Τι είναι οι “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ” που ζητούν για την Αθήνα;;;


Στη Μεγάλη Βρετανία δημοσιεύθηκε προχθές στην εφημερίδα Daily Telegraph, ένα ΜΗΝΥΜΑ -όχι αγγελία – ζητώντας “να έλθουν “κουκουβάγιες” στην Αθήνα”.
Το μήνυμα, που το αναπαρήγαγε ακόμη και ο Guardian, έλεγε το εξής: WANDED: Owls to be brought toAthens. (ζητούνται κουκουβάγιες να έλθουν στην Αθήνα)
Τι είναι όμως αυτές οι “κουκουβάγιες” που κάποιοι τις παρουσίασαν με τα αρχαία νομίσματα της θεάς Αθηνάς; Λέτε να έρθουν τρέχοντας τα αρχαία νομίσματα στην Αθήνα;
Το συγκεκριμένο θέμα, θα είδατε πως πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν έγινε για να ενημερωθούν οι Έλληνες , αλλά για να ειδοποιηθούν οι “κουκουβάγιες”. Δεν δουλεύουν σαν ομάδα, αλλά σαν “κουκουβάγιες”, δηλαδή αθόρυβα και μοναχικά αρπαχτικά της νύχτας.


Η επίμαχη ανάρτηση που την υπέγραφε "Ελληνίδα"




Πρόκειται λοιπόν για την κωδική ονομασία μιας ομάδας εκτελεστών, που δεν έχουν φυλή, χρώμα και πατρίδα και τους είδαμε σε δράση, που ως ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εν ψυχρώ τον κόσμο, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας, στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014.
Αυτό το παραδέχθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Πολωνίας, Γιανούς Κόρβιν –Μίκε , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας, Urmas Paet.
Είναι τόσο αισχροί και κυνικοί πλέον οι πολιτικοί δολοφόνοι, που ομολογούν ψυχρά, πως αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των ψυχρών δολοφονιών αθώων πολιτών.
Στις ταραχές στην Ουκρανία, σκοτώθηκαν δεκάδες ειρηνικοί διαδηλωτές και αξιωματικοί της αστυνομίας από εκτελεστές ελεύθερους σκοπευτές, ένα γεγονός που οδήγησε τη χώρα σε πραξικόπημa, σε εμφύλιο και τη δημιουργία μιας αντιρωσικής κυβέρνησης –μαριονέτας.
Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν….. “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”.

Μιλάω και φωνάζω πολύ καιρό. ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. Δεν θέλουν μόνο μία απλή αναστρέψιμη χρεοκοπία για την Ελλάδα, όπως τις Αργεντινής που ανέκαμψε και επανήλθε Θέλουν τον ακαριαίο και ολοκληρωτικό θάνατο της Ελλάδος. Θέλουν να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Δεν αντιμετωπίζουμε πολιτικούς, αλλά ψυχρούς δολοφόνους των λαών.
Το ομολογούν οι ίδιοι κυνικά.
Έρχονται για την Ελλάδα. Δεν το βλέπετε;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
pseed.gr


Αρθρο 2ο:

Σχέδιο «κουκουβάγια».ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: Σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας οι Αρχές




Πρόκειται για το σχέδιο που είχε καταρτισθεί τότε, επί ημερών Παναγιώτη Πικραμένου, ώστε να μην περάσει τυχόν προσπάθεια υπονόμευσης του κράτους
Αστυνομία και υπηρεσίες ασφάλειας σε πλήρη ετοιμότητα στην Ελλάδα ώστε να αποφευχθούν έκτροπα.

Άλλωστε από την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο οι αστυνομικές δυνάμεις είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ έχουν περικοπεί και καλοκαιρινές άδειες. Συχνές είναι οι περιπολίες στα σημεία όπου υπάρχουν τραπεζικά υποκαταστήματα αλλά και ΑΤΜ, ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα.

Η ανησυχία που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού των υπευθύνων είναι μήπως κάποιοι εκμεταλλευθούν το κλίμα των ημερών και υπάρξουν έκτροπα.
Υπενθυμίζεται πως πριν μικρό χρονικό διάστημα είχε κυκλοφορήσει μία θεωρία συνωμοσίας (;) που έλεγε πως άγνωστοι στην Αθήνα ζητούσαν κουκουβάγιες, δηλαδή ελεύθερους σκοπευτές. Πρόκειται για συγκεκριμένη ομάδα η οποία έδρασε στην Ουκρανία και δη στο Κίεβο.

Οι φήμες για προσπάθεια αποδόμησης είναι πιο έντονες από ποτέ με πηγές να αναφέρουν μέχρι και το «σχέδιο Πικραμένου». Πρόκειται για το σχέδιο που είχε καταρτισθεί τότε, επί ημερών Παναγιώτη Πικραμένου, ώστε να μην περάσει τυχόν προσπάθεια υπονόμευσης του κράτους.

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ! Τι σημαίνουν οι «κουκουβάγιες» που ζητάνε άγνωστοι στην Αθήνα
Πρόκειται, όπως λένε οι φήμες, για την κωδική ονομασία μιας ομάδας εκτελεστών, οι οποίοι ανέλαβαν πλήρη δράση στην Ουκρανία.
Σκότωναν εν ψυχρώ, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας και στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014.

Η συγκεκριμένη φήμη έχει βάση καθώς το παραδέχθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Πολωνίας, Γιανούς Κόρβιν –Μίκε , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας, Urmas Paet.

Στις ταραχές στην Ουκρανία, σκοτώθηκαν δεκάδες ειρηνικοί διαδηλωτές και αξιωματικοί της αστυνομίας από εκτελεστές ελεύθερους σκοπευτές, ένα γεγονός που οδήγησε τη χώρα σε πραξικόπημa, σε εμφύλιο και τη δημιουργία μιας αντιρωσικής κυβέρνησης –μαριονέτας.
Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν….. “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”.

πηγή: crashonline.gr

Αρθρο3ο:

ΒOMBΑ: Πληρωμένοι δολοφόνοι (κουκουβάγιες) ήρθαν στην Ελλάδα και αυτή καίγεται!




Το κωδικό όνομα “Κουκουβάγιες” (OWLS) είναι το όνομα ομάδας απο “ακτιβιστές”-εκτελεστές, απ΄’ολο τον κόσμο που συναντούνται στο επιλεχθέν σημείο κρούσης.
Η αποσταθεροποιητική ομάδα, που έλαβε μέρος στα πρωτοφανή επεισόδια του Κιέβου και περιλαμβάνει ναζί, ελεύθερους σκοπευτές και “εκπαιδευμένους” στη αποσταθεροποίηση, ακτιβιστές, και κινείται σε όλο τον κόσμο επι πληρωμή.
Κρατήστε 3 σημεία:
1.                Στα επεισόδια του Συντάγματος τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου, συνελήφθησαν, ανάμεσα σε άλλους, τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί.
2.                - Κάτοικοι του Υμηττου παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις “απο νεαρούς με σακίδια” στη περιοχή.

3.                - Η Βρετανική Telegraph δημοσίευσε ένα παράξενο σαν κρυπτογραφικό μήνυμα που υπογράφεται απο ελληνίδα η οποία “ψάχνει για κουκουβάγιες” να επικοινωνήσουν μαζί της.

Makeleio

Αρθρο 4ο:

Επιχείρηση "Κουκουβάγιες": Ποιά είναι η "Irene Markopulos" που τις ψάχνει απεγνωσμένα και γιατί; 



Ψάχνοντας την είδηση που αφορά τις "Κουκουβάγιες" που κάποια ζητά διακαώς να έρθουν στην Αθήνα, για την οποία είδηση είχαμε αναρτήσει άλλες 2 φορές άρθρα (6 Ιουνίου και 5 Ιουλίου), για περισσότερα στοιχεία.
Ανακαλύψαμε την επίμαχη "αγγελία", στην ιστοσελίδα: telegraph.co.ukόπου βλέπουμε πως, η αγγελία έχει ανανεωθεί πρίν 20 ώρες ξανά, και πως 2 άτομα ήδη έχουν απαντήσει:
Clean Hands
Any details, please?
Irene Markopulos
@Clean Hands: Do you have an owl? We need it urgently. Please contact
athol st john
i have, ready to fly cp_0perator@yahoo.com
Τι βλέπουμε εδώ λοιπόν;
1.                Το πρώτο άτομο (Clean Hands) τη ρωτάει για περισσότερες λεπτομέρειες
2.                Η "αιτούσα" (Irene Markopulos) τον ρωτάει απαντώντας: "Έχεις κουκουβάγια; Την χρειαζόμαστε επειγόντως. Παρακαλώ έλα σε επαφή.
3.                Το τρίτο άτομο (athol st john) της απαντά: "Έχω, έτοιμος για πτήση", δίνοντας επιπλέον στοιχεία (στο πρώτο σκέλος του Email του) πως πρόκειται για άτομο υψηλά ιστάμενο στην "ομάδα" (cp_Operator).
Βλέποντας παράλληλα, όλα τα συμβάντα με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Ελλάδα, και μάλιστα σχεδόν την ίδια στιγμή, και σε τόσα πολλά σημεία, δεν είναι πλέον δυνατόν να μην υποπτευθούμε εγκληματικό δόλο και οργανωμένο σχέδιο.

Θυμίζει το όλο σκηνικό, τις πυρκαγιές της εποχής Κ. Καραμανλή.
·                  Ποιά είναι λοιπόν η κυρία Irene Markopulos;
·                  Τι είναι οι κουκουβάγιες που ζητάει απεγνωσμένα;
·                  Πού ζει;
·                  Γιατί τις θέλει;
·                  Είναι ίσως η όλη ιστορία ένα μύθευμα και τίποτε παραπάνω;
Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που ελπίζουμε να απαντηθούν σύντομα.
Για το tgbnews
Νίκος Ράμμος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ:
-Βγάλατε….άκρη, φίλοι μου;;;;;Το σίγουρο είναι ΕΝΑ!
Εχουμε ΠΟΛΕΜΟ,με την Νεα Τάξη Πραγμάτων και τους θιασώτες της….
Εχουμε ΠΟΛΕΜΟ με όλους όσους σαν τον Χένρι Κίσσινγκερ (Τον ΑμερικανοΙσραηλινό πρωην Υπουργό των ΗΠΑ) δήλωσαν πως για να υποδουλωθεί ο Ελληνας πρέπει να πληγεί  η γλώσσα, η Ιστορία , ηΠαιδεία και η αξιοπρέπειά του!!!!!!!!!

Επιτέλους, ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδω: