Φίλοι μου....
Αυτό είναι ένα ανεξάρτητο ιστολόγιο
που δεν διεκδικεί δάφνες αποκλειστικής, έγκαιρης και σφαιρικής ενημέρωσης.
Είναι μια προσπάθεια πληροφόρησης και προβληματισμού με καλές προθέσεις,
αποτελώντας παράλληλα μια πρόταση αντίστασης και διαφυγής από την μοίρα που μας ετοιμάζουν.......
Β. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ο καιρός, σήμερα...

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας- Σύσκεψη για την λειτουργικότητα και επισκεψιμότητά του......


Διευρυμένη σύσκεψη για το Αρχαίο Θέατρο στο γραφείο του δημάρχου Λάρισας με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 24/2/2015 το πρωί σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Λάρισας για το θέμα του Αρχαίου Θεάτρου.


Την Πέμπτη, 26/2/2015 η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, αίτημα της Νέας Λάρισας (3/2/2015) στο οποίο και ανταποκρίθηκε η δημοτική αρχή.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί - και κατά δήλωση του Δημάρχου θα υλοποιηθεί- και το 2ο αίτημα της Νέας Λάρισας δηλαδή, η σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής διευρυμένης και με ειδικούς επιστήμονες για την υποστήριξη της προσπάθειας για άμεση προώθηση των μελετών και εργασιών που θα καταστήσουν το Αρχαίο Θέατρο "επισκέψιμο" και "λειτουργικό"






Στη σύσκεψη μετείχαν εκτός του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, οι επικεφαλής και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και ειδικότερα, η κ. Ρ. Καραλαριώτου, ο κ. Κ. Καλαμπαλίκης, ο κ. Εκτ. Νασιώκας και, από τη Νέα Λάρισα ο επικεφαλής κ. ΚωνσταΝτίνος Διαμάντος μαζί με την κα Μαρία Νούσια-Παγίτσα (Αρχαιολόγο- Αρχαιομέτρη).

Στη σύσκεψη μετέχουν ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Έργου Α΄ Αρχαίου Θεάτρου κ. Αθανάσιος Τζαφάλιας, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Ανθή Μπάτζιου – Ευσταθίου και τα στελέχη της Υπηρεσίας κ. κ. Γ. Τουφεξής και Δημ. Καραγκούνης.

Επίσης, μετείχαν ο αντιδήμαρχος Υποδομών, Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας κ. Δημ. Μαβίδης και η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων κ. Ευαγ. Γιοβρή.

Η σύσκεψη αποδείχθηκε διαφωτιστική και πολύ χρήσιμη.
Περισσότερες πληροφορίες σε νεώτερο άρθρο.....


Πληροφορίες από  https://www.facebook.com/nealarisa
                              https://www.facebook.com/mnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδω: