Φίλοι μου....
Αυτό είναι ένα ανεξάρτητο ιστολόγιο
που δεν διεκδικεί δάφνες αποκλειστικής, έγκαιρης και σφαιρικής ενημέρωσης.
Είναι μια προσπάθεια πληροφόρησης και προβληματισμού με καλές προθέσεις,
αποτελώντας παράλληλα μια πρόταση αντίστασης και διαφυγής από την μοίρα που μας ετοιμάζουν.......
Β. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ο καιρός, σήμερα...

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η Δυτική Αττική έχει το δικό της Μουσικό Φεστιβάλ!

Μουσικό τριήμερο στον Πύργο Βασιλίσσης, Ίλιον

Μελωδικό τριήμερο στον καταπράσινο και δροσερό χώρο που αποτελεί όαση για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής (28, 29 και 30 Ιουνίου 2013)!

Τρεις μέρες γεμάτες μουσική, διοργανώνει ο Σύλλογος "Οι φίλοι της Μουσικής" στον Πύργο Βασιλίσσης στο Ιλιον, δίπλα στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης.
Το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουνίου 2013 το κοινό που θα παρευρεθεί, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δροσερές συναυλιακές νύχτες, μέσα σε έναν όμορφο και καταπράσινο χώρο, ο οποίος αποτελεί όαση χαράς για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής. 

Το ξεκίνημα κάνει ο κιθαρίστας και συνθέτης Νότης Μαυρουδής, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ο οποίος θα παρουσιάσει το διαχρονικό του μουσικό ανθολόγιο, αποτελούμενο από τραγούδια διαφορετικών εποχών, με δυο κιθάρες. 
Συμπράττει ο κιθαριστής Γιώργος Τοσικιάν και η Μόρφω Τσαϊρέλη στο τραγούδι. 

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, η Camerata Junior – Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Σέμση, και το συγκρότημα χάλκινων πνευστών της ΚΟΑ Metallon προτείνουν «Κλασική Μουσική για Όλους». 
Έγχορδα από νέους μουσικούς παίζουν Σερενάτες και Χορούς ενώ οι κορυφαίοι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τα χάλκινα πνευστά τους στόχο έχουν να μεταφέρουν το κοινό στον μαγικό κόσμο του Κινηματογράφου με μουσικά θέματα από τις ταινίες Νονός, Τιτανικός, Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Ιντιάνα Τζόουνς κ.α. 

To μουσικό τριήμερο κλείνει την Κυριακή 30 Ιουνίου, με τη συναυλία «Το Ποτάμι του χρόνου» που θα παρουσιάσουν ο Σταύρος Λάντσιας και το συγκρότημα κρουστώνΚρόταλα
O δεξιοτέχνης πιανίστας Σταύρος Λάντσιας μοιράζεται τις μελωδικές του συνθέσεις με τα Κρόταλα συνδυάζοντας την αρμονία του πιάνου και των μελωδιών του με τους γήινους ήχους των κρουστών. 

Μαζί με τον Σταύρο Λάντσια και τους μουσικούς από τα Κρόταλα Ανδρέα Παπά, Βαγγέλη Καρίπη και Πέτρο Κούρτη, συμπράττουν οι μουσικοί Δημήτρης Χουντής (σοπράνο σαξόφωνο), Alfredo Shtuni (βιολί), Αλέξανδρος Μποτίνης (τσέλο), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο) 

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
Πύργος Βασιλίσσης, Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Ίλιον 

Εισιτήρια: 5 & 10 ευρώ – Προπώληση: 3 Ιουνίου
www.ticketservices.gr 
Πανεπιστημίου 39 - τηλ. 210-72.34.567
Οργάνωση ΓΗ
Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Ιλιον - τηλ. 210-23.88.275
Πληροφορίες: τηλ. 210-23.25.380
Πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδω: