Φίλοι μου....
Αυτό είναι ένα ανεξάρτητο ιστολόγιο
που δεν διεκδικεί δάφνες αποκλειστικής, έγκαιρης και σφαιρικής ενημέρωσης.
Είναι μια προσπάθεια πληροφόρησης και προβληματισμού με καλές προθέσεις,
αποτελώντας παράλληλα μια πρόταση αντίστασης και διαφυγής από την μοίρα που μας ετοιμάζουν.......
Β. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ο καιρός, σήμερα...

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μιά ωραία προσπάθεια για την Αν. αττική, αναβαθμίζεται και μεγαλώνει!!!!

Μιά πολύ καλή προσπάθεια για τους κατοίκους αλλά και τους φίλους της Ανατολικής Αττικής.....
Με όλα τα νέα , ανεξάρτητη αρθρογραφία, Forum προβληματισμού,Photo galleries, πολλές ομάδες κοινών ενδιαφερόντων ,χώρο προσωπικών ιστολογίων (blogs) των μελών και των φίλων του, αλλά και μιά ζωντανή Κοινότητα μελών που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από το ...Facebook (σε τοπικό -κοινωνικό επίπεδο δικτύωσης!!!!!)
Ο δημιουργός του, αλλά και οι συμμετέχοντες σε αυτό ,αξίζουν επαίνων, αφού όλα γίνονται αφιλοκερδώς και μόνο από την αγάπη για τον τόπο τους........Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο που "ανέβασαν" μετά την τελευταία αναβάθμιση του ιστότοπου αλλά και της κοινότητας!!!!!!!!!
"Και η εθελοντική κοινωνική προσφορά μας, για την δικτύωση κατοίκων και φίλων της Ανατολικής Αττικής συνεχίζεται.
 ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ να περάσουν μία βόλτα, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό που έχουν δημιουργήσει, ώστε να επιβεβαιώσουν από μόνοι τους, πόσο διαφορετικά και πιο φιλόξενα, έχουν γίνει ο ιστότοπος όσο και η κοινότητα μας. Αν δεν τα θυμάστε, εύκολα μπορείτε να τα ανακτήσετε.
 ΠΡΟΣΟΧΗ
Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια, βασιστήκαμε και βασιζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή σας, δλδ κάθε κατοίκου και φίλου της περιοχής.
 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Ότι σας έχουμε δώσει κάθε δικαίωμα να αποφασίσετε στον χώρο της κοινότητας, ποιος και τι προσωπικό σας δεδομένο  θα βλέπει, αρκεί να το ορίσετε οι ίδιοι,  στο προφίλ σας.
 ΣΙΓΟΥΡΑ θα αισθανθεί κανείς μόνος-η, αν δεν κάνει φίλους, καλέσει φίλους του να συμμετέχουν και αυτοί ή δεν μετέχει σε συζητήσεις (φόρουμ).
 ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Μπορείτε να μετέχετε σε ομάδες, να ανεβάσετε βιντεάκια, φωτογραφίες κτλ, ώστε να τα μοιράζεστε με φίλους.
 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ναι σκοπός μας είναι να διαφέρουμε από άλλα κοινωνικά δίκτυα, γιατί απλά θέλουμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι προσφοράς στον τόπο μας.
 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μαζί μπορούμε πολλά, αρκεί να θέλουμε να κάνουμε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις για μπορεί να πει κάποιος-α ότι όντως θέλει και προσφέρει, όπως η συνεχή συμμετοχή, η συνεχή ενημέρωση κτλ.
Η ανάδειξη ομάδων όπως θεατρικές, πολιτιστικές κτλ, εκδηλώσεων που συμβαίνουν στον τόπο μας  καθώς και η πρόσκληση φίλων,  είναι αναγκαίες προτεραιότητες καλής λειτουργίας της κοινότητος.
Σημαντικότερο για εμάς είναι να μπορέσουμε να οργανώνουμε τοπικές δράσεις, ειδικά για κοινωφελείς σκοπούς.
 ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε αυτό το κομμάτι, αλλά προτιμούμε να βλέπουμε άρθρα, που θα αναρτούν  τα μέλη μας και θα μας βρουν αρωγούς σε αυτό, όπως και αν αυτά προέρχονται από ιστότοπο ή ιστολόγιο των, θα χαρούμε στο τέλος του άρθρου των, να υπάρχει και σύνδεσμος προς αυτό, ώστε να συνεισφέρουμε στην ανάδειξη του.
 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
Το διαδίκτυο είναι μέσο επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων, αλλά όχι τόσο προσοδοφόρο για την γνωριμία των μελών κάθε κοινότητας, αυτό σημαίνει ότι επικροτούμε και επιθυμούμε να γίνονται τακτικά συναντήσεις γνωριμίας των μελών μας, ακόμα και μέσα από εκδηλώσεις.

DONATE –ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Στο κάτω σημείο του ιστότοπου υπάρχει ένα donate για όσους επικροτούν την προσπάθεια μας αυτή και θέλουν να συνδράμουν ενισχύοντας μας με όποια συνδρομή αυτοί επιθυμούν, μέσω Pay Pal ή ερχόμενοι σε επαφή μαζί μας.
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ όσο και να έχουμε την καλή διάθεση, στους πενιχρούς καιρούς που βιώνουμε, ΔΕΝ είναι εφικτό να σηκώσουμε μόνοι μας, το οικονομικό βάρος συντήρησης και ανάπτυξης της κοινότητος.
Διαφημίσεις που ορισμένοι ίσως σκεφτούν ως μέσο, χρειάζεται έναρξη σε εφορία και ΤΕΒΕ, κίνηση εντελώς ασύμφορη για εμάς. Αν δε το πράξουμε αυτό, χωρίς να εφαρμόσουμε τον νόμο, (σύνηθες φαινόμενο) είναι ενάντια στις αρχές μας.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ – ΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πατώντας στο πάνω σημείο της ιστοσελίδας μας το κείμενο ‘ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’, στο κάτω σημείο θα εμφανιστεί μία σειρά από παρουσιάσεις, τις οποίες κατεβάζετε στον υπολογιστή σας και ενημερώνεστε.
Πιθανό να υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές σε θέσεις κειμένων, άλλα εύκολα θα εντοπίσετε την νέα τους θέση.

Έχουμε κάθε καλή διάθεση και προσπαθούμε, να αναπτύξουμε αυτή την εφαρμογή, θέλοντας να προσφέρουμε στον τόπο που ζούμε και τους συνανθρώπους που τον μοιραζόμαστε.
Είναι λοιπόν μεγάλη μας χαρά, να σας βλέπουμε να συμμετέχετε ενεργά, στην προσπάθεια αυτή."

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδω: